Využijte stěhování kanceláří ke chvíli volna


Firma, která se musí nebo chce a potřebuje přestěhovat do jiných kancelářských prostor, a vyhledává profesionály, kteří zajišťují stěhování firem v Praze, bude provádět přípravné práce na tuto akci a zřejmě do ní zainteresuje i své zaměstnance. Někteří majitelé firem se mohou rozhodnout požádat zaměstnance o další technické záležitosti, jako je demontáž dílčích částí nábytku a dokonce i rozmontování kuchyně v odpočinkové místnosti. Toto rozhodnutí však může přinést rozporuplné výsledky, například úrazy, přetížení zaměstnanců a hádky na pracovišti kvůli proplácení přesčasových hodin a kvůli pracovním aktivitám, které nemá nikdo z nich v popisu https://www.helpforenglish.cz/article/2006071903-jak-na-to-popis-obrazku práce.

stůl v kanceláři

Chcete-li si zachovat čistý štít a dobře vycházet se zaměstnanci, nabídněte vašim kolegům pravý opak. Nesnažte se ušetřit na nesmyslech a objednejte si u stěhovací firmy zakázku na klíč. Vy se postarejte pouze o to nejnutnější, tedy hlavně administrativní záležitosti spojené s přesunem na jiné místo, skartaci vyřazených dokumentů a zabalení některých předmětů, které by neměly přijít na oči stěhovákům, a to ostatní předejte stěhovací firmě.

firemní raut

Při příležitosti stěhování se nabízí možnost využít tohoto časového okna k odpočinku a relaxaci. Uvědomte si, že máte nejobtížnější fázi teprve před sebou, a tou je zabydlení na novém místě, a tak si dopřejte dva dny volna a uspořádejte pro zaměstnance firemní raut. Ten se může uskutečnit již v nových prostorách, a zatímco stěhováci budou přemísťovat vybavení kanceláří, vy na novém působišti nachystáte v jedné z místností stoly s občerstvením, necháte dovézt pizzu, obložené chlebíčky či zákusky a vhodné nealkoholické nápoje a navrhnete vašim kolegům, aby se vyjadřovali k pracovním záležitostem třeba i kriticky. Bude to taková výrobní porada, která vždy u stolu s jídlem mívá lepší dopad, než kdybyste se dohadovali někde v zasedačce pouze s hrnkem kávy.